شیرآلات باید ابتدا از نظر ابعادی مطابق با استاندارد طراحی شده و پس از تطابق با استانداردهای مربوط به جنس ساخته شوند. شرکت پتروناب سپاهان با در اختیار داشتن گواهینامه ISO 9001 و ISO از شرکت MOODY، تمامی مراحل تولید شیرآلات (از صفر تا صد) را مطابق با استانداردهای مربوطه و طبق خواسته مشتری انجام می دهد. در ادامه قصد داریم تا به معرفی انواع شیرآلات صنعتی مورد استفاده در صنایع نفت و گاز و سایر صنایع و کاربرد هر یک بپردازیم.
سر تیتر مطالب:
تولید
انواع گوناگون ماست وجود دارد که در ادامه به روند تولید دو نوع از آنها، ماستهای همزده و معمولی، اشاره خواهد شد. در فرآیند تولید ماستهای معمولی، پس از آنکه مراحل ابتدایی تولید انجام شد، استارتر به محصول افزوده میشود و دمای محصول تا 45 درجه سانتیگراد بالا برده میشود و سپس بستهبندی انجام میگیرد. سپس محصول بستهبندی شده به گرمخانه منتقل میشود تا عمل تخمیر تکمیل گردد. پس از رسیدن به طعم و کیفیت مورد نظر، عملیات سردسازی باید سریعا انجام شود تا از ادامه پیدا کردن فرآیند چک ولو تخمیر جلوگیری شود. آنچه گروه صنعتی رادفر را از دیگر فعالان در حوزه تجهیزات لبنی متمایز می کند رویکردی است که با مشتریان خود در پیش گرفته ایم و گواه آن پروژه های موفق بسیار ما در داخل و خارج از کشور می باشد. ارزش افزوده ای که شما با اخذ مشاوره و خرید تجهیزات خط تولید شیر پاستوریزه از گروه صنعتی رادفر بدست می آورید.
تمایز اصلی شیر سنتی و شیر صنعتی
با سلام، بنده یک لیست خرید شیر آلات پروانه ای موتوردار برای استعلام قیمت دارم. شیر با اکچویتور هیدرولیکی از اجزای شیر و عملگر هیدرولیکی که با سیال روغن کار می کند تشکیل می شود. برای معادن یا تونل هایی که احتمال انباشته شدن گاز وجود داشته باشد به علت جلوگیری از ایجاد جرقه و اشتعال از شیر هیدرولیکی استفاده می شود. شیر با عملگر برقی از دو جز شیر و عملگر برقی تشکیل می شود که به آن MOV یا Motor Operated Valve می گویند که با تبدیل انرژی الکتریکی به انرژی مکانیکی و انتقال نیرو موجب باز و بسته شدن شیر می شود.
دستگاه های بخش فرآوری شیر
کارتنها یا بطریهای شیر در ظروف حمل و نقل محافظ قرار میگیرند و در یخچال نگهداری میشوند. آنها به انبارهای توزیع در تریلرهای یخچال دار حمل میشوند و سپس به بازارهای فردی فرستاده میشوند، جایی که در ویترینهای یخچال دار نگهداری میشوند. این بسیار شبیه به اولترافیلتراسیون است، اما غشاء بیشتر مواد جامد شیر را نگه میدارد و فقط به آب اجازه عبور میدهد. آخرين مرحله از خط توليد شير پاستوريزه، بسته بندی و انبارداری است.